صرف نظر از اینکه در حال معامله روزانه یا نوسانی هستید، توجه به تحولات اساسی در بازارها مهم است. اگر کورکورانه و صرفا بر اساس روند قیمتها معامله کنید، ممکن است ضررهای هنگفت در معاملات خود به بار بیاورید.
در تحلیل بنیادی فارکس تحولات، اخبار اقتصادی و گزارش شاخصهای اقتصادی به نحوی بررسی میشود که تاثیرات آن بر ارزش جفت ارزها مشخص شود.
نرخهای بهره عامل اصلی تاثیرگذار بر نرخهای ارز است. این نرخ بر اساس ارزیابی هیات حاکمهی بانک مرکزی از شاخص های اقتصادی تنظیم میشود. بسیاری از بانکهای مرکزی در سراسر جهان، بهویژه بانکهای مرکزی کشورهای پیشرفته، تابع هدف دوگانه حفظ ثبات قیمتها و رشد اشتغال (کاهش بیکاری) را دنبال میکنند.
برای رسیدن به این اهداف دوگانه، بانکهای مرکزی از عملیات بازار (OMO)، تسهیلات کمی (QE) یا سختگیری کمی (QT) استفاده میکنند، در دوره جامع تحلیل بنیادی (فاندامنتال) فارکس ما تمامی این موارد را برای شما به صورت کامل شرح دادهایم.
تقویم اقتصادی منبع آموزشی معاملهگران دربارهی اطلاعات و آمار اقتصادی مهمی است که در کشورهای منتشر شود. چنین رویدادهایی شامل شاخصهایی آشنا مانند: تولید ناخالص داخلی (GDP)، شاخص قیمت مصرفکننده (CPI) و گزارش اشتغال بخش غیرکشاورزی (NFP) است.
بازار دو طرفه یک امکان خاص در بازارهای مالی است که در آن سهامدار قادر به استفاده از موقعیتهای مختلف برای کسب سود میباشد. یکی از این فرصتهای کسب سود حالت Short selling و یا فروش استقراضی میباشد.
در این حالت معاملهگر بدون اینکه صاحب سهم باشد میتواند سود کند. معاملهگر در فروش استقراضی متعهد میشود که در آینده سهم آن شرکت را پسبدهد.
در نتیجه امکان کسب سود در زمان سقوط بازار برای معاملهگر فراهم میشود.